Offroad (eindelijk)

Zaterdag 13 oktober heel vroeg in de ochtend was het zover… Op weg naar Fursten Forest voor een weekend Mud & Fun met een gezellige groep mede Land Rover liefhebbers. Mooi weer om te kamperen, als je een ijsbeer bent..

Na aankomst het “kamp” gemaakt, dekzeilen spannen, tenten opzetten en zoveel mogelijk zooi uit de auto’s. De rest goed vast sjorren, je weet immers nooit of de auto de hele dag op 4 wielen blijft staan. 🙂

Het bos in, genoeg modder om je een dag te vermaken.. Via de zandafgraving richting de meer technische routes die in het bos zijn uitgezet. Zaterdagavond als traditie naar Frau Antje van het Schnitzel paradijs aan de overkant. Daarna nog een klein drankje al schuilend onder de dekzeilen, de volgende ochtend zou het pas droog worden. 🙁 Het mooie aan een nacht regen is dan wel weer dat de uitdagingen in het bos legio zijn.

Dit was de eerste keer offroad met de One Ten, hij heeft het fantastisch gedaan. De eerste 100 meter waren heel apart, met name omdat alles zich leek te “zetten” in de auto.. Enorm gekraak en harde klappen zo nu en dan. Daarna werd de fun met de minuut groter. De lier hebben we alleen nodig gehad om anderen los te trekken.

Zie de foto’s voor een indruk..

 

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.