Update

De afgelopen weken druk geweest met zowel de Tithonus als werk, de updates zijn er een beetje bij in geschoten.. Maar het werk gaat door. Inmiddels zijn er nieuwe onderdelen op de auto gemonteerd (stuurhuis, veer/schokdemper bevestigingen), het middendeel van het chassis is geschilderd, de tussenbak is gereviseerd.Uiteindelijk is de ratio 1.6 gebleven vanwege onbeschikbaarheid van een 1.4 set bij Ashcroft. Er is erg veel werk aan de tussenbak door Michael verricht, zonder zijn inzet was het allemaal nooit gelukt of minstens kwalitatief een stuk minder. 🙂

Ook heb ik via eBay een hardtop gekocht en met een transporteer naar Nederland laten halen, daar heb ik ‘m zelf vandaan gehaald. De opslag was nog een uitdaging maar uiteindelijk ligt de hardtop op de Series. Komende week maken we de vooras af en kan eindelijk de hele aandrijflijn weer de auto in.. Motor, versnellingsbak en tussenbak staan klaar.

This entry was posted in Nieuws, Tithonus. Bookmark the permalink.