Vooras verwijderen

De afgelopen twee weken helaas minder tijd gehad voor de Tithonus en nu is het een beetje te koud om aan de auto te werken.. Maar het werk heeft niet helemaal stil gelegen: Het middelste deel van het chassis is schoongemaakt en de vooras is gedemonteerd en verwijderd.

Het chassis ziet er nog erg goed uit, de chassis lak die er in de fabriek op gesmeerd is zit er nog netjes op. Het was wel even zoeken met al die lagen tectyl en zand (militaire spec 😉 ) Ook de outriggers hangen er nog mooi bij. De komende dagen kan het differentieel uit de vooras en weet ik wat er allemaal besteld moet gaan worden om de vooras te reviseren en upgraden naar Ashcroft spec. 🙂 Er moet in ieder geval ook een vers deksel op het differentieel gelast worden. Een eerder aangebrachte klomp ijzer om lekkage te voorkomen zweet olie.

This entry was posted in Nieuws, Tithonus. Bookmark the permalink.