Lightweight

Vanmiddag in het zonnetje nog een paar uur aan het demonteren geweest. De Tithonus is inmiddels gereduceerd tot een kale lightweight. Bij het demonteren van de voorruit kwam ik een het chassisnummer tegen van de donor OneTen waar mijn bulkhead vanaf komt. Het bulkhead komt van een links gestuurde OneTen 1995. Dit verklaart de afwezigheid van roest, behalve een klein beetje vliegroest op de bovenste randjes omdat de heren monteurs vermoedelijk iets te grof te werk zijn gegaan.

Veel van het plaatwerk aan de auto heeft een hele dunne laag groene verf, daaronder zit direct het basis zwart zoals plaatwerk af fabriek los wordt geleverd. Zit er erg veel nieuw op de auto of is er bespaart op groene verf sinds 1985? ;)

Na het afbouwen nog even bij Gerard op bezoek geweest, hij schiet lekker op met zijn Series IIa uit 1965.

This entry was posted in Nieuws, Tithonus. Bookmark the permalink.